11 июл. 2024 г., 18:04  

Пеевски:Без референдум за еврото! 

  Поэзия » Юмористическая
279 0 0

"Референдум за еврото ви забранявам!

Народе? От твое име аз ще си решавам...

Отново си блеснах ярко като супернова!

"Мъдра" мисъл, на философията основа!

 

Е, за теб цените явно ще си скочат,

но хората ми точно затуй се точат*!"

 

––––––––––––––––––––

*Тоест обръчите от фирми.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??