11 jul 2024, 18:04  

Пеевски:Без референдум за еврото! 

  Poesía » De humor
281 0 0

"Референдум за еврото ви забранявам!

Народе? От твое име аз ще си решавам...

Отново си блеснах ярко като супернова!

"Мъдра" мисъл, на философията основа!

 

Е, за теб цените явно ще си скочат,

но хората ми точно затуй се точат*!"

 

––––––––––––––––––––

*Тоест обръчите от фирми.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??