Sep 2, 2009, 12:09 AM

Песничка 

  Poetry
467 0 5

Каза две думи, а тъй не разбрах

ти ли сгреши или аз тъй видях

думите, сякаш изписани в мен.

Думите станаха моят рефрен.

 

Пея ги тихичко, после на глас

сякаш момиченце малко съм аз.

Грешка дори да са, вече ги знам.

Грешки да правиш си вече голям.

© Гинка Гарева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??