Каза две думи, а тъй не разбрах
ти ли сгреши или аз тъй видях
думите, сякаш изписани в мен.
Думите станаха моят рефрен.
Пея ги тихичко, после на глас
сякаш момиченце малко съм аз.
Грешка дори да са, вече ги знам.
Грешки да правиш си вече голям.
© Гинка Гарева Всички права запазени