По напукани кестени
стъпва душата ми боса,
броди по улици
скитница,
старите спомени носи.
С наранени нозе
все върви и не спира,
сякаш малко дете
бяло топче
в прахта си намира.
В шепа нежно
го крие,
с пръсти го гали,
съкровище истинско -
спомени -
перла,
в океан отлежала.
© Валка All rights reserved.
Благодаря ти - гледката е вълнуваща!!!
Привет!