May 6, 2017, 2:42 PM

Победоносец 

  Poetry » Free verse, Other
311 0 1

Сърцето на всяка ламя
е обречено
на един Георги
и тайно се надява
да я целуне с копието си
в безмълвно „обичам те“.

© Надежда Тошкова All rights reserved.

Честит празник на всички именници! 

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??