6 may 2017, 14:42

Победоносец 

  Poesía » Verso libre, Otra
335 0 1

Сърцето на всяка ламя
е обречено
на един Георги
и тайно се надява
да я целуне с копието си
в безмълвно „обичам те“.

© Надежда Тошкова Todos los derechos reservados

Честит празник на всички именници! 

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??