6 мая 2017 г., 14:42

Победоносец 

  Поэзия » Свободный стих, Другая
331 0 1

Сърцето на всяка ламя
е обречено
на един Георги
и тайно се надява
да я целуне с копието си
в безмълвно „обичам те“.

© Надежда Тошкова Все права защищены

Честит празник на всички именници! 

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??