Oct 24, 2014, 7:59 AM

Под сянката на гълъб 

  Poetry
320 0 0

Под сянката на гълъб

се спотайва някоя красива тайна,

обвита в пареща луна,

която днес така омайва.

 

Там под сянката на гълъб,

в тази бляскава среща,

сред ухание на някакви цветя,

видях душата ти сама.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??