24 окт. 2014 г., 07:59

Под сянката на гълъб 

  Поэзия
321 0 0

Под сянката на гълъб

се спотайва някоя красива тайна,

обвита в пареща луна,

която днес така омайва.

 

Там под сянката на гълъб,

в тази бляскава среща,

сред ухание на някакви цветя,

видях душата ти сама.

© Никола Диманов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??