Чакам деня в който
отново ще те видя,
чакам го с наивност на дете,
но той така и не идва,
идват само ветрове.
Рисувам усмивката ти
в черешов цвят,
а очите в небесно синьо,
искам да ги зърна пак
преди да дойде зима!
Дори да е за пет минути -
важното е, че ще си ти,
пожелах си те,
на безброй падащи звезди!
© Еленка Гишина All rights reserved.