31 янв. 2021 г., 08:59

Пожелах си те 

  Поэзия » Любовная
709 1 5

Чакам деня в който 
отново ще те видя,
чакам го с наивност на дете,
но той така и не идва, 

 

идват само ветрове.
Рисувам усмивката ти 
в черешов цвят, 
а очите в небесно синьо,

 

искам да ги зърна пак 
преди да дойде зима! 
Дори да е за пет минути -
важното е, че ще си ти,

 

пожелах си те, 
на безброй падащи звезди!

© Еленка Гишина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??