31 ene 2021, 8:59

Пожелах си те 

  Poesía » De amor
708 1 5

Чакам деня в който 
отново ще те видя,
чакам го с наивност на дете,
но той така и не идва, 

 

идват само ветрове.
Рисувам усмивката ти 
в черешов цвят, 
а очите в небесно синьо,

 

искам да ги зърна пак 
преди да дойде зима! 
Дори да е за пет минути -
важното е, че ще си ти,

 

пожелах си те, 
на безброй падащи звезди!

© Еленка Гишина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??