Как очаквате да ни управлява човек свестен,
след като в медиите станал е известен
с връзките със лица за ЦСБОП интересни?
Тъй натрупал е той пари лесни.
Сайтът "Бивол" ни даде тези данни,
които са много скандални.
Сега ни управлява такъв човек,
представете си, в 21 век.
© Георги All rights reserved.