13.02.2013 г., 14:42 ч.

Политик от 21 век 

  Поезия » Гражданска
411 0 0

Как очаквате да ни управлява човек свестен,

след като в медиите станал е известен

с връзките със лица за ЦСБОП интересни?

Тъй натрупал е той пари лесни.

Сайтът "Бивол" ни даде тези данни,

които са много скандални.

Сега ни управлява такъв човек,

представете си, в 21 век.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??