13 февр. 2013 г., 14:42

Политик от 21 век 

  Поэзия » Гражданская
391 0 0

Как очаквате да ни управлява човек свестен,

след като в медиите станал е известен

с връзките със лица за ЦСБОП интересни?

Тъй натрупал е той пари лесни.

Сайтът "Бивол" ни даде тези данни,

които са много скандални.

Сега ни управлява такъв човек,

представете си, в 21 век.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??