Sep 27, 2015, 12:15 PM

Пощади ме 

  Poetry » Love
567 0 0

Пощади ме - в живота ми не се заврьщай, 

на любовта ми не отвръщай !

В изгаряща жарава не ме превръщай !

Пощади ме - покрай мен бързо премини - 

покоя ми върни !

 

 

© Виолета Веселинова - Ил All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??