27 сент. 2015 г., 12:15

Пощади ме 

  Поэзия » Любовная
568 0 0

Пощади ме - в живота ми не се заврьщай, 

на любовта ми не отвръщай !

В изгаряща жарава не ме превръщай !

Пощади ме - покрай мен бързо премини - 

покоя ми върни !

 

 

© Виолета Веселинова - Ил Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??