27.09.2015 г., 12:15 ч.

Пощади ме 

  Поезия » Любовна
569 0 0

Пощади ме - в живота ми не се заврьщай, 

на любовта ми не отвръщай !

В изгаряща жарава не ме превръщай !

Пощади ме - покрай мен бързо премини - 

покоя ми върни !

 

 

© Виолета Веселинова - Ил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??