Sep 7, 2012, 2:19 PM

Последна среща 

  Poetry » Love
705 0 3

 

ПОСЛЕДНА СРЕЩА

 

Твоите ласки и нежност

чаках, за тебе горях.

Като във залез вечерен

облакът златен аз бях.

 

Ех, пътища много... Ти срещна

по-лъчезарна от мен,

но нашата среща последна

слънчево грее у мен!

© Желязка Дракалиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??