7 сент. 2012 г., 14:19

Последна среща 

  Поэзия » Любовная
707 0 3

 

ПОСЛЕДНА СРЕЩА

 

Твоите ласки и нежност

чаках, за тебе горях.

Като във залез вечерен

облакът златен аз бях.

 

Ех, пътища много... Ти срещна

по-лъчезарна от мен,

но нашата среща последна

слънчево грее у мен!

© Желязка Дракалиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??