ПОСЛЕДНА СРЕЩА
Твоите ласки и нежност
чаках, за тебе горях.
Като във залез вечерен
облакът златен аз бях.
Ех, пътища много... Ти срещна
по-лъчезарна от мен,
но нашата среща последна
слънчево грее у мен!
© Желязка Дракалиева Todos los derechos reservados