Oct 25, 2013, 5:25 PM

Повечето пъти не 

  Poetry
495 0 0

Животът ни просмуква като гъба 

и в своя край красив е като есенни листа.

Чертите ни старателно поръбва,

на младостта широки прави тесните сита.

 

И дните ни през тях внезапно падат -

до вчера галопирали по лятото коне.

До тук да оцелееш само трябва

не малко пъти да ти пука. Повечето – не.

© Камелия Виденова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??