25 окт. 2013 г., 17:25

Повечето пъти не 

  Поэзия
497 0 0

Животът ни просмуква като гъба 

и в своя край красив е като есенни листа.

Чертите ни старателно поръбва,

на младостта широки прави тесните сита.

 

И дните ни през тях внезапно падат -

до вчера галопирали по лятото коне.

До тук да оцелееш само трябва

не малко пъти да ти пука. Повечето – не.

© Камелия Виденова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??