Воали се спускат пред мъгливи очи,
слънчеви зари стенат в небето,
буреносни облаци тежат, но Не!,
Рано е, няма да вали.
Днес е празник - на раздяла
и очите вече няма да са сухи.
Днес е празник,
на несбъднати мечти и
на една любов затрупана.
Празник е на суетата
и на страха от любовта.
Днес е празник - да сме сами!
© Илияна Димова All rights reserved.