13.04.2017 г., 13:25 ч.

Празник 

  Поезия » Свободен стих
220 0 0

Воали се спускат пред мъгливи очи,
слънчеви зари стенат в небето,
буреносни облаци тежат, но Не!,

Рано е, няма да вали.


Днес е празник - на раздяла
и очите вече няма да са сухи.
Днес е празник,
на несбъднати мечти и

на една любов затрупана.

 

Празник е на суетата

и на страха от любовта.

Днес е празник - да сме сами!
 

© Илияна Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??