13 abr 2017, 13:25

Празник 

  Poesía » Verso libre
221 0 0

Воали се спускат пред мъгливи очи,
слънчеви зари стенат в небето,
буреносни облаци тежат, но Не!,

Рано е, няма да вали.


Днес е празник - на раздяла
и очите вече няма да са сухи.
Днес е празник,
на несбъднати мечти и

на една любов затрупана.

 

Празник е на суетата

и на страха от любовта.

Днес е празник - да сме сами!
 

© Илияна Димова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??