Oct 8, 2024, 10:13 AM

Преходно 

  Poetry
76 1 2

Има ли нещо което не свършва,

което е вечно, но достъпно за нас...

мелодия, живот, любов дива и дръзка

или щастие подчинено на нашата власт...

 

Има ли нещо което не свършва

което във времето съществува в свой ред,

началото сложено... с краят приключва...

и всичко е преходно, както ние със теб.

© Валя Сотирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??