Има ли нещо което не свършва,
което е вечно, но достъпно за нас...
мелодия, живот, любов дива и дръзка
или щастие подчинено на нашата власт...
Има ли нещо което не свършва
което във времето съществува в свой ред,
началото сложено... с краят приключва...
и всичко е преходно, както ние със теб.
© Валя Сотирова Всички права запазени