Apr 8, 2010, 10:15 AM

През моите очи 

  Poetry » Love
1102 0 2

Да седиш на моето място,
да се гледаш през моите очи,
да разбереш колко безупречно
красива, сладка, нежна,
колко перфектна всъщност СИ,
да разбереш колко влюбен съм във теб
и единствена си в моите мечти!

© Развигор Ангелов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??