8 abr 2010, 10:15

През моите очи 

  Poesía » De amor
1074 0 2

Да седиш на моето място,
да се гледаш през моите очи,
да разбереш колко безупречно
красива, сладка, нежна,
колко перфектна всъщност СИ,
да разбереш колко влюбен съм във теб
и единствена си в моите мечти!

© Развигор Ангелов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??