8 апр. 2010 г., 10:15

През моите очи 

  Поэзия » Любовная
1103 0 2

Да седиш на моето място,
да се гледаш през моите очи,
да разбереш колко безупречно
красива, сладка, нежна,
колко перфектна всъщност СИ,
да разбереш колко влюбен съм във теб
и единствена си в моите мечти!

© Развигор Ангелов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??