May 1, 2007, 9:46 PM

Промяна 

  Poetry
682 0 2
 

Силно да грее нека

надеждата по стръмната пътека,

с лъчите светли да ни топли пак

и да изгони надалеч зловещия мрак.

 

Слънце на радостта да ни озари

и никога да не сме сами.

Животът по-силно от огън да гори

и всичко отново да разцъфти.

 

Звездиците, във вихрен танц през нощта,

да не изгаснат като свещта.

Нека по-ярко и силно да светят,

редом до Луната да пеят.

 

А ти, небе, по-ведро сега!

Идва пролетта!

© Александра Сергеевна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??