Sep 25, 2010, 7:48 PM

Първата любов 

  Poetry » Love
631 0 0

                      Първата любов

 

 

Първата любов е сладка,

от нея заслепен си ти -

не виждаш, не чуваш,

само обичаш.

 

Вкусваш от нея,

страстта те завладява,

даваш всичко, което имаш,

а после - болка,

сладка болка от любов.

 

Губиш я, страдаш,

но я помниш, докато си жив.

© Миглена Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??