25.09.2010 г., 19:48 ч.

Първата любов 

  Поезия » Любовна
630 0 0

                      Първата любов

 

 

Първата любов е сладка,

от нея заслепен си ти -

не виждаш, не чуваш,

само обичаш.

 

Вкусваш от нея,

страстта те завладява,

даваш всичко, което имаш,

а после - болка,

сладка болка от любов.

 

Губиш я, страдаш,

но я помниш, докато си жив.

© Миглена Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??