Първата любов
Първата любов е сладка,
от нея заслепен си ти -
не виждаш, не чуваш,
само обичаш.
Вкусваш от нея,
страстта те завладява,
даваш всичко, което имаш,
а после - болка,
сладка болка от любов.
Губиш я, страдаш,
но я помниш, докато си жив.
© Миглена Маринова Все права защищены