Feb 8, 2012, 12:55 AM

Пързалка 

  Poetry
581 0 0

Малките висулки останаха след снега
да ни сочат заледения остров.
А секундите разминават се бързо с мига,
в който се пързалям и падам на леда.

Болят ме краката, зави ми се свят,
но се изправям отново, за да продължа.
Движа се бавно, със стъпки безшумни.
От страх да не се преобърне Светът...

пред очите ми.



04.12.2012г.



© Кристиан Неделчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??