8 feb 2012, 0:55

Пързалка 

  Poesía
580 0 0

Малките висулки останаха след снега
да ни сочат заледения остров.
А секундите разминават се бързо с мига,
в който се пързалям и падам на леда.

Болят ме краката, зави ми се свят,
но се изправям отново, за да продължа.
Движа се бавно, със стъпки безшумни.
От страх да не се преобърне Светът...

пред очите ми.



04.12.2012г.



© Кристиан Неделчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??