8 февр. 2012 г., 00:55

Пързалка 

  Поэзия
578 0 0

Малките висулки останаха след снега
да ни сочат заледения остров.
А секундите разминават се бързо с мига,
в който се пързалям и падам на леда.

Болят ме краката, зави ми се свят,
но се изправям отново, за да продължа.
Движа се бавно, със стъпки безшумни.
От страх да не се преобърне Светът...

пред очите ми.



04.12.2012г.



© Кристиан Неделчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??