Вгледан в небосклона.
търся най-красивия пейзаж.
Да го нарисувам.
Нищо не намерих,
докато не мина ти.
Така пред мен изгря
най-прекрасният пейзаж.
Най-красивата мечта -
в твойте пъстри очи.
Пъстър свят намерих там.
Поляна с пролетни цветя -
красят те моето сърце.
© Драгомир Костадинов All rights reserved.