22.10.2009 г., 21:51 ч.

Пъстър свят 

  Поезия » Любовна
448 0 1

Вгледан в небосклона.

търся най-красивия пейзаж.

Да го нарисувам.

Нищо не намерих,

докато не мина ти.

Така пред мен изгря

най-прекрасният пейзаж.

Най-красивата мечта -

в твойте пъстри очи.

Пъстър свят намерих там.

Поляна с пролетни цветя -

красят те моето сърце.                                                                                                

© Драгомир Костадинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Това вече е нещо друго, по подредено , по мелодично!Но все пак не вземай толкоз насериозно мнението ми!
Предложения
: ??:??