22 oct 2009, 21:51

Пъстър свят 

  Poesía » De amor
449 0 1

Вгледан в небосклона.

търся най-красивия пейзаж.

Да го нарисувам.

Нищо не намерих,

докато не мина ти.

Така пред мен изгря

най-прекрасният пейзаж.

Най-красивата мечта -

в твойте пъстри очи.

Пъстър свят намерих там.

Поляна с пролетни цветя -

красят те моето сърце.                                                                                                

© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Това вече е нещо друго, по подредено , по мелодично!Но все пак не вземай толкоз насериозно мнението ми!
Propuestas
: ??:??