May 10, 2013, 11:18 AM

Радост и тъга 

  Poetry » Love
600 0 0

Защото животът е това -

радост и тъга,

защото от този ден

не мога

да спра за теб да мисля,

защото ти си всичко,

ти си просто и жена...

ти си гълъб - в мен затиснал се...

Защото животът е това...

© Маломир Стръков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??