10 мая 2013 г., 11:18

Радост и тъга 

  Поэзия » Любовная
601 0 0

Защото животът е това -

радост и тъга,

защото от този ден

не мога

да спра за теб да мисля,

защото ти си всичко,

ти си просто и жена...

ти си гълъб - в мен затиснал се...

Защото животът е това...

© Маломир Стръков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??