10.05.2013 г., 11:18 ч.

Радост и тъга 

  Поезия » Любовна
602 0 0

Защото животът е това -

радост и тъга,

защото от този ден

не мога

да спра за теб да мисля,

защото ти си всичко,

ти си просто и жена...

ти си гълъб - в мен затиснал се...

Защото животът е това...

© Маломир Стръков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??