Oct 12, 2011, 9:21 PM

Разкрит си, поразнико! 

  Poetry » Other
574 0 0

Ти ли

тайно по тъмно
започна да ръфаш от делника ми,
подготвен от вечерта
и сложен на масата в кухнята,
в шарена кърпа завит,
за да бъде мек и уханен
на утрото?!

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??