12 oct 2011, 21:21

Разкрит си, поразнико! 

  Poesía » Otra
583 0 0

Ти ли

тайно по тъмно
започна да ръфаш от делника ми,
подготвен от вечерта
и сложен на масата в кухнята,
в шарена кърпа завит,
за да бъде мек и уханен
на утрото?!

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??