12 окт. 2011 г., 21:21

Разкрит си, поразнико! 

  Поэзия » Другая
575 0 0

Ти ли

тайно по тъмно
започна да ръфаш от делника ми,
подготвен от вечерта
и сложен на масата в кухнята,
в шарена кърпа завит,
за да бъде мек и уханен
на утрото?!

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??