Mar 26, 2015, 9:17 PM

Размисли за ценностите на прехода 

  Poetry » Civilian
280 0 0

Мутрите са на мода,

тях днес тачи народа.

На всеки почти бог е парата,

за нея продава си и душата.

Далавери и престъпления

създават у младите внушения,

че по лошия път те ще успеят

и че тъй щастието си ще намерят.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??