26 mar 2015, 21:17

Размисли за ценностите на прехода 

  Poesía » Civil
281 0 0

Мутрите са на мода,

тях днес тачи народа.

На всеки почти бог е парата,

за нея продава си и душата.

Далавери и престъпления

създават у младите внушения,

че по лошия път те ще успеят

и че тъй щастието си ще намерят.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??